Crearea unui magazin online de succes necesita o analiza si planificare minutioasa. Inainte de a porni procesul de creatie a unui magazin online, va recomandam sa efectuati cateva cercetari preliminare, pentru a determina viabilitatea strategiei alese de vanzare online pentru afacerea dumneavoastra. Exista o piata pentru afacerea dumneavoastra online? Cu toate ca ca exista aproape pentru orice tip de afacere un model Ecommerce de succes, exista anumite tipuri de produse sau servicii care sunt foarte potrivite pentru un magazin online.
Aveti preturile competitive? Cu toate ca pretul nu este totul, majoritatea cumparatori online adopta atitudinea "Magazinul e acolo, cumpar de aici." Ei vor reverifica diferitele produse sau servicii prin metodele obisnuite, dar vor alege furnizorul lor online, incercand sa gaseasca cel mai bun pret posibil.
Ai resursele si procesele interne necesare pentru a facilita o afacere de succes online? Clientii fericiti revin si va ofera si recomandari. Cand vine vorba de Serviciul pentru clienti si de logistica, trebuie sa fiti siguri ca ii asigurati clientului o experienta de neuitat. Acest lucru inseamna o distributie de incredere si asistenta profesionala pentru clienti.

Baietii de la BrasovDesign mi-au creat un magazin online foarte atragator si unci . Am verificat atent aproape toti competitorii din zona si acest site este cu multe peste ei .

Ei se ocupa si de parte cu integrarea de calculator de transport si de procesatorul de plata .

Sunt foarte multumit si recomand cu mare caldura !

Gabi.

"

NU POT SA CRED!!! Un site care se misca ara bine si arata super tare. Deci site-ul se incarca in 2 secunde si are sute de poze si produse .
Ce imi place la BD.ro :
-Atentia la detali -Raport calitate/pret -Seriozitate
Si multe altele !

Alex.

Procesul de realizare a proiectului

Strategie şi conceptualizare

Un plan eficient de marketing va ajuta sa dezvoltati produse si servicii in afacerea dvs. care sa raspunda nevoilor pietei tinta. O strategie de marketing solida incepe cu cercetarea pietei si o strategie de marketing chiar mai buna ii ajuta pe clientii potentiali sa inteleaga de ce produsul sau serviciul dumneavoastra este mai bun decat sau diferit de competitie. Cu o prezenta vizuala continua, clientii dumneavoastra potentiali dezvolta o incredere in produsul dumneavoastra, care va ajuta la luarea deciziilor de cumparare viitoare.

Fara increderea clientului in brandul dumneavoastra, afacerea dumneavoastra nu va creste sau supravietui. Pentru a atrage si a pastra clientii, afacerea dumneavoastra trebuie sa investeasca intr-o strategie de marketing bine conceputa. Este putin probabil ca oamenii sa intre in afacerea dvs. si sa cumpere ceva de la dumneavoastra daca nu stiu cine sunteti, ce vindeti si de ce ar trebui sa va aleaga asupra competitiei.

Design Digital

Ne-am ocupat de realizarea site-urilor web si a comunicatiilor digitale incepand cu anul 2012. In timp ce tehnologia a evoluat de-a lungul timpului, principiile pentru site-urile mari raman aceleasi: Marca este utilizabila, o face utila si o face frumoasa. De la site-uri web la social media, dezvoltam experienta utilizatorului, proiectam interfata, scriem codul si cream continutul pentru a obtine rezultatele de care ai nevoie si pentru a oferi cea mai buna experienta online pentru publicul dumneavoastra.

Developarea si Q&A

Asigurarea calitatii (QA) este orice proces sistematic de determinare a faptului daca un produs sau serviciu indeplineste cerinte specificate. QA stabileste si mentine cerintele stabilite pentru dezvoltarea sau fabricarea de produse fiabile. Un sistem de asigurare a calitatii este menit sa creasca increderea clientilor si credibilitatea unei companii, imbunatatind in acelasi timp procesele de lucru si eficienta si permite unei companii sa concureze mai bine cu ceilalti.

Caracteristici

Caracteristicile definitorii si cateva dintre activitatile companiei noastre se bazeaza pe ideea receptivitatii in ceea ce priveste solicitarile dumneavoastra. De asemenea, suntem una din cele mai specializate companii pe partea de SEO, insa in ceea ce priveste capitolul UX, mai exact procesul e creare a produselor care ofera utilizatorilor experiente semnificative si relevante, aceasta implica proiectarea intregului proces de achizitionare si integrare a produsului, inclusiv aspecte legate de branding, design, utilitate si functionalitate, este caracteristica definitorie a companiei noastre.


In ceea ce priveste modalitatea de plata dispunem de optiuni multiple, pe care le vom discuta la fata locului, in prealabil dupa ce proiectul este finalizat si nu in ultimul rand clientul multumit.

De ce sa ne alegeti?

Fiindca avem o experienta vasta in acest domeniu , avem cel mai bun raport calitate pret la web design in brasov . Am avut deosebita placerea de a interactiona cu diversi clienti a caror cerinte erau foarte diferite si pretentiile majore, fapt ce ne-a determinat sa ne mobilizam din punct de vedere profesional si sa ne axam in totalitate pe partea de specializare a tuturor activitatilor pe care le exercitam. Asadar, ne mandrim cu un portofoliu complex, iar cea mai buna recomandare o primim din partea clientilor nostri.

Incerca si vei vedea! De asemenea, dispunem de ultimul design al site-ului eCommerce.

FAQ

Un site trebuie actualizat si verificat periodic pentru a fi adaptat ceritelelor clientilor. Modificarile in mediul online sunt rapide si pentru a putea tine pasul ai nevoie de servicii de mentenanta si administrare site web.

Fie ca este vorba de realizarea unui site de prezentare, al unui catalog de produse sau chiar un magazin online, va oferim cele mai eficiente solutii pentru afacerea dumneavoastra. Realizarea site-ului pe o platforma web implica anumite cunostinte din punct de vedere tehnic cat si functional al noului proiect.

Optimizarea SEO pentru un site web nu are limita, trebuie facuta luna de luna si sa fie conforma cu tendintele si specificatiile Google. Campaniile Seo sunt menite a spori vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare pe cuvintele cheie importante pe care le propune clientul. Site-ul dumneavoastra nu poate atinge rezultate fara a acorda atentie la regulile si tehnicile de optimizare Seo a site-urilor pentru motoarele de cautare in speta Google.

Realizarea unui magazin online in principiu costa aproximativ 750 EURO. Totusi costurile se aplica atunci cand magazinul trebuie configurat pentru a putea vinde. Un bun profesionist, care stie functionalitatea unui magazin online, poate duce la bun sfarsit cu succes operatiunea de configurare. Preturile sunt pe masura efortului programatorului de a configura magazinul dumneavoastra. In cazul in care magazinul are foarte multe produse de comercializat, iar la randul lor ele au atribute specifice care trebuie legate de produs, pretul poate suferi modificari.